Comfortweken

In het voorjaar, de herfst en in de winter organiseren we zogenaamde comfortweken. In de comfortweken bieden we een aangepast programma aan voor mensen die geen lange bergtochten kunnen of willen lopen. We maken kortere wandelingen (1,5 tot 3 uur) over brede paden, die niet heel stijl omhoog of omlaag gaan en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mogelijkheden. Samen genieten is het motto! 

U reist eenvoudig en comfortabel naar Clarezia met onze eigen bus. Deze rijdt op de aangegeven data van Arnhem naar Clarezia en terug. Kijk voor meer informatie over de bus hier.

Voorjaar en Herfst:

- BEGIN JUNI 2019 Comfortweek 1 voorjaar
- HALF JUNI 2019 Comfortweek 2 voorjaar 

- DONDERDAG 13 SEPTEMBER- ZATERDAG 22  SEPTEMBER  Comfortweek 1 herfst - Bundner weken
Een week voor nieuwsgierige mensen, met volop verhalen over de Bundner bergen, geschiedenis van ons dorp en de surselva, bezoekjes aan karaktiristieke gebouwen en plaatsen in de omgeving en boeiende vertellingen in de avonduren. Els Voorhoeve is deze week aanwezig en wandelt mee om u met raad en daad bij te staan.

-  ZONDAG 23 SEPTEMBER - DINSDAG 2 OKTOBER Comfortweek 2 herfst - Geologie
Hans de Jong is voormalig docent geologie en kan daardoor zeer boeiend vertellen over het ontstaan van de Alpen Bovendien weet hij alles over de omgeving waarin u zich bevindt, zowel over de geschiedenis als de actualiteit. Overdag wandelt hij mee en wijst u op bijzonderheden in het landschap. Els Voorhoeve is deze week aanwezig en wandelt mee om u met raad en daad bij te staan.

Winter

- DINDSDAG 18 DECEMBER - ZATERDAG 29 DECEMBER Comfortweek - Kerstreis

Geen zin om met kerst alleen thuis te zitten? Deze winter organiseerden we weer een "comfortabele" reis in de winter. U kunt op deze manier kennis maken met de bergen in het winters landschap, onder de veilige en gezellige leiding van de medewerkers van Clarezia. Bovendien bent u met de kerstdagen in goed gezelschap, en kunt u onbekommerd genieten van ons voortreffellijke 4-gangen kerstdiner. Kom en ontdek dat de winter in Zwitserland helemaal niet koud, somber of nat is. Integendeel: de dagen zijn langer, de zon schijnt vaak en de tintelende frisheid nodigt u uit naar buiten te gaan. Wie gaat er mee? Overdag gaan we wandelen of het huis versieren en in kerstsferen brengen. In de avonduren kunt u samen met Paul en Vera kerstdecoratie maken van glas!

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen