Comfortweken

In het voor- en najaar organiseren we zogenaamde comfortweken. Deze weken zijn speciaal voor mensen die vanwege gezondheid, leeftijd of conditie geen lange of zware wandelingen kunnen doen, maar die wel graag in de bergen zijn.

In de comfortweken bieden we een programma aan voor mensen die geen lange bergtochten meer kunnen lopen. We maken kortere wandelingen (1,5 tot 2 uur) over brede paden, die niet stijl omhoog of omlaag gaan en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mogelijkheden. Samen genieten is het motto! 

U reist eenvoudig en comfortabel naar Clarezia met onze eigen bus. Deze rijdt op de aangegeven data van Arnhem naar Clarezia en terug. Kijk voor meer informatie over de bus hier.

Zomer

De data voor de comfortweken van 2018 zijn bekend:

- VRIJDAG 8 JUNI - ZATERDAG 16 JUNI Comfortweek 1 - creatief

Een prachtige tijd om de bloemen van de Alpen te komen bewonderen. In deze eerste comfortweek kunt u samen met Louise Kleinheerenbrink deze kleurenpracht gaan schilderen. In de comfortweek hebben we een aangepast programma, met om de dag korten en eenvoudige wandelingen.

- ZONDAG 17 JUNI - DINSDAG 26 JUNI Comfortweek 2 - verhalen

Om de dag gaan we erop uit, we maken eenvoudige wandelingen onder begeleiding. In de avonduren zorgen jan en Gemma Alferink voor vermaak. Jan vertelt verhalen en Gemma verzorgt de muzikale ondersteuning. Een inspirerend duo!

- donderdag 13 september t/m zaterdag 22 september (9 nachten)

- zondag 23 september t/m dinsdag 2 oktober (9 nachten)

Winter

Deze winter organiseren we voor het eerst een "comfortabele" reis in de winter. U kunt op deze manier kennis maken met de bergen in het winters landschap, onder de veilige en gezellige leiding van de medewerkers van Clarezia. Kom en ontdek dat de winter in Zwitserland helemaal niet koud, somber of nat is. Integendeel: de dagen zijn langer, de zon schijnt vaak en de tintelende frisheid nodigt u uit naar buiten te gaan. Wie gaat er mee?

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen