Comfortweken

In het voorjaar, de herfst en in de winter organiseren we zogenaamde comfortweken. Tijdens de comfortreizen organiseren we wat kortere en eenvoudigere wandelingen dan in andere periodes. We gaan deze weken voor comfort! Dat betekent dat we u in de watten leggen met leuke uitstapjes, extra gebeleiding, een boeiend avondprogramma, gezamelijke lunches en gezellige picknicks. Voor iedereen die het om wat voor reden dan ook graag wat rustiger aan doet, maar nog wel een uurtje of twee-drie kan en wil wandelen in de bergen. Samen genieten is het motto! 

U reist eenvoudig en comfortabel naar Clarezia met onze eigen bus. Deze rijdt op de aangegeven data van Arnhem naar Clarezia en terug. Kijk voor meer informatie over de bus hier.

Voorjaar en Herfst 2019:

- ZONDAG 19 MEI - ZATERDAG 25 MEI  NIEUW Alpenbloemen senioren reis
Om de dag maken we korte eenvoudige wandelingen (max. 2 uur) door prachtige Alpenweides. In de avonduren wordt u getrakteerd op een fotopresentatie van de Alpen flora die we overdag gezien hebben, met toelichting van Nelleke v/d Luit en Gre Stelling.

- DONDERDAG 6 JUNI - ZATERDAG 15 JUNI Comfortweek - Zingen
Een prachtige tijd om de bloemen van de Alpen te komen bewonderen. Om de dag gaan we erop uit, we maken eenvoudige wandelingen onder begeleiding van Gooitske en Jan Jacobi. In de avonduren zorgen Bette en Diederik voor muzikaal vermaak.

- ZONDAG 16 JUNI - DINSDAG 25 JUNI Comfortweek - programma volgt
In de comfortweek hebben we een aangepast wandelprogramma, met om de dag korte en eenvoudige wandelingen. Deze week is Els Voorhoeve van de partij voor de begeleiding van de wandelingen. Het avondprogramma voor deze periode wordt later bekend gemaakt.

- ZONDAG 15 SEPTEMBER - DINSDAG 24 SEPTEMBER Comfortweek - Culinair
Wilt u alles te weten komen over Alpenkaas, Reto-Romaanse taal en cultureel Zwitserland? Deze week hoort u ieder avond alles uit de eerste hand van lokale experts. We hebben in de comfortweken een aangepast programma met om de dag een wandeling of uitstapje. Els Voorhoeve biedt hierbij een helpende hand.

- WOENSDAG 25 SEPTEMBER - VRIJDAG 4 OKTOBER Comfortweek - Verhalen
Om de dag gaan we erop uit, we maken eenvoudige wandelingen onder begeleiding. In de avonduren zorgen jan en Gemma Alfrink voor vermaak. Jan vertelt verhalen en Gemma verzorgt de muzikale ondersteuning. Een inspirerend duo! In deze week is ook Els Voorhoeve aanwezig voor raad en hulp

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen