Comfortweken

In het voorjaar en de herfst organiseren we zogenaamde comfortweken. Tijdens de comfortreizen organiseren we wat kortere en eenvoudigere wandelingen dan in andere periodes. We gaan deze weken voor comfort! Dat betekent dat we u in de watten leggen met leuke uitstapjes, extra gebeleiding, een boeiend avondprogramma, gezamelijke lunches en gezellige picknicks. Voor iedereen die het om wat voor reden dan ook graag wat rustiger aan doet, maar nog wel een uurtje of twee kan en wil wandelen in de bergen. Samen genieten is het motto! 

U reist eenvoudig en comfortabel naar Clarezia met onze eigen bus. Deze rijdt op de aangegeven data van Arnhem naar Clarezia en terug. Kijk voor meer informatie over de bus hier.

Herfst 2020:

- DINSDAG 1 SEPTEMBER - DONDERDAG 10 SEPTEMBER Comfortweek 1 herfst - Bundnerweek
Wilt u alles te weten komen Zwitserland? Deze week gaan we, als we niet gaan wandelen, culinaire of culturele uitstapjes maken naar lokale bedrijven onder begeleiding van Jolanda Valkenburg, Jan en Gemma Alfrink. Er is op die dagen dan geen avondprogramma. Wanneer we overdag geen uistapje maken, is er 's avonds een culinair of cultureel programma. We hebben in de comfortweken een aangepast programma met bijna iedere dag een wandeling of uitstapje, zodat deze week zeer geschikt is voor senioren.

- VRIJDAG 11 SEPTEMBER - ZONDAG 20 SEPTEMBER Comfortweek 2 herfst - Geologie
De meeste dagen gaan we erop uit, we maken eenvoudige wandelingen onder begeleiding. Hans de Jong loopt graag mee, hij kent de omgeving heel goed, is geoloog en oud-docent en vertelt onderweg over het prachtige landschap waarin u loopt. Iedere avond houdt hij boeiende presentaties over de historie en actualiteiten van de geologie in de Alpen. Deze periode is zeer geschikt voor senioren.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen