Waltensburg biedt in de winter een combinatie van een warme dorpssfeer en onverwacht veel sportieve mogelijkheden. Onze wintergast komt naar Waltensburg voor ‘t sportieve, maar ook voor het genieten van de zon, de rust, de ruimte en de eenvoud. Wij brengen onze gasten dagelijks na het ontbijt naar de skilift (5 minuten rijden) in Waltensburg en halen u `s-middags ook weer op.

Daarnaast organiseren we ook in de winter dagelijks wandelingen, waarbij we u naar de mooiste plekken in de omgeving brengen. In de winter door de bergen lopen over goed geprepareerde paden is heerlijk rustgevend en verrassend sportief. Ook gaan we geregeld sneeuwschoenwandelen met een ervaren gids als begeleider. Een fantastische ervaring!

Klik op de onderstaande plaatjes voor meer informatie over het betreffende onderwerp.

We zijn deze winter geopend van maandag 18 december t/m zaterdag 24 maart.

Winterwandelen

Ook in de winter is er genoeg te wandelen. Vele kilometers geprepareerde wandelpaden liggen op u te wachten. Muts op, handschoenen aan, en lekker genieten van de buitenlucht.

Sneeuwschoenen

18 t/m 24 Februari Kennismakingsweek (wegens groot succes toegevoegd)

4 t/m 10 Maart Kennismakingsweek

Sneeuwschoenen zijn zogenaamde "tennisrackets" die je onder je gewone schoenen kunt vastmaken. Het oppervlak van de sneeuwschoen verdeeld je gewicht en daardoor kun je over diepe sneeuw lopen.

Programma

18 December 2017 t/m 20 Maart 2018

Regelmatig organiseren wij een workshop, naast de gewone wandelingen of skien kunt u dan in de avonduren hieraan deelnemen. Kijk hier ook voor leuke aanbiedingen en onze themaweken.

Ski en snowboard

Het skigebied van Waltensburg wordt vaak omschreven als klein maar fijn. Geen lange rijen bij de poortjes, maar wel alle ruimte op de fantastisch geprepareerde pistes, veel gezelligheid en een goede keus aan soorten pistes. Er is ook een snowboard fun park, een wedstijdpiste met tijdmeting en twee lange sleebanen.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen