Nieuwtjes

Hieronder vermelden we regelmatig nieuwtjes. Kijk voor nieuws ook op onze facebookpagina of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Vacature

Manusje van alles

Je bent een aanpakker en vindt het leuk om verschillende dingen te doen. Van sneeuw scheppen en ontbijt verzorgen tot boodschappen doen. Je bent graag in de bergen en kan jezelf goed vermaken in je vrije tijd. Wij bieden een klein maar hecht en gezellig team, waarin je direct wordt opgenomen. Je werkzaamheden zijn heel divers en fysiek. Het is dus belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt. Minimale leeftijd is 21 jaar met een goede werkinstelling. Kennis van de Duitse taal en rijbewijs met minimaal 1 jaar rijervaring zijn een pré. We zoeken iemand die het leuk vind onderdeel van een team te zijn. Werkzaamheden zijn onder andere: meehelpen met ontbijt verzorgen, kamers poetsen, sneeuw scheppen (afhankelijk van het seizoen), afwassen, boodschappen halen met ons busje (rijbewijs B), gasten halen en brengen naar wandelingen, koffie en thee zetten, allerlei klusjes in en om het huis.
De ene week maak je meer uren als de andere, afhankelijk van de werkzaamheden en de hoeveelheid gasten. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Naast kost en een eigen kamer krijg je per gewerkte dag een goed salaris. Mogelijkheid tot verlening van de werkzaamheden in het zomerseizoen.

Kun je deze winter (van 21 december t/m 21 maart) minimaal 2 weken werken, dan horen wij graag van je. De reactie graag naar casa@clarezia.ch t.a.v. Renate Valkenburg (CV met foto en motivatiebrief).

Maartaanbieding

Maartaanbieding 1 t/m 14 maart

Kom luisteren naar Jolanda in de Bündner week en ga creatief aan de slag met Anke en Nellie. Komt u deze twee periodes aaneengesloten, dan is 1 overanchting gratis!

Winteraanbieding

Winteraanbieding 7 t/m 17 januari

Kom lekker lekker ontspannen met Estelle. Beoefen samen met haar yogamassage en kom tot rust na de drukte van de feestdagen.

Studio

Sinds kort is een ruimte in het kleine huis omgetoverd tot studio. Deze studio is te boeken via onze website. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over het dal.

Winterprogramma

21 december 2019 t/m 21 maart 2020

De busreizen voor de winter staan vast. Met betrekking tot het programma is er al het een en ander bekend. We hebben weer een zeer gevarieerd aanbod in ons programma. Boekt u voor 1 november dan ontvangt u een vroegboekkorting van 10%.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen