Betaalbare wandelvakanties voor jong en oud.

In ons hotel viert u een heerlijke wandelvakantie. Bijna iedere dag gaan we met onze wandelbussen erop uit en brengen u naar de mooiste plekken van de omgeving. Na een duidelijk uitleg, gaat u op pad en aan het eind van de wandeling wordt u door ons weer opgehaald. Culinair gezien wordt u in de watten gelegd met verse ontbijtbuffetten en een dagelijks wisselend 4-gangen menu met uitgebreid saladebuffet. Ook het lunchpakket zit al bij de prijs in. Gedurende de zomer bieden wij een educatief, creatief, comfortabel of uitdagend programma aan. Vaak zijn de wandelingen die wij aanbieden afgestemd op het betreffende programma, evenals de dagen van ons busvervoer vanuit Nederland.

Vanaf de ruime zonneterrassen op het zuiden heeft u rondom vrij zicht op het Rijndal (de Surselva) en de omliggende Alpen. ‘s Avonds ziet u de lichtjes van de dorpen oplichten in de bergen. Omdat de gasten een handje helpen, kunnen we de prijzen laag houden. Vindt u het geen probleem om uw eigen kamer tijdens uw verblijf bij te houden, samen de tafel te dekken, af te ruimen en af en toe te helpen met afdrogen? Dan vindt u in hotel Clarezia betaalbare luxe in een gezellig en gemoedelijk hotel dat gerund wordt door Nederlanders. Gezinnen en alleengaanden hebben het bij ons erg naar hun zin en voor groepen hebben we alle ruimte.

Nieuwtjes

Hieronder vermelden we regelmatig nieuwtjes. Kijk voor nieuws ook op onze facebookpagina of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Aanbieding!

08 Juli 2018  t/m 14 Juli 2018 

Fantastisch wandelen in de zomer. Indien je de deze week komt, hebben we een leuke aanbieding. Maak je gebruik van onze bus, dan ontvang je per volwassene 100 CHF korting op je vakantie!

Zomerprogramma

29 April 2018  t/m 28 Oktober 2018 

We kunnen u wederom een zeer gevarieerd programma aanbieden met allerlei leuke activiteiten in de avonduren. De wandelingen zullen weer zeer afwisselend zijn.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen