Onze eigen bus

In het voorjaar en najaar zijn er een aantal reizen waarvoor we een "eigen" bus inhuren via een Oostenrijkse busmaatschappij. De bus stopt 3 keer bij een wegrestaurant, (consumpties zijn voor eigen rekening.) In de bus is een toilet aanwezig. De grote touringcar rijdt tot Chur (Zwitserland), waar u overstapt in onze kleinere busjes. Wij brengen u daarmee tot voor de deur van het hotel. Bij aankomst in Clarezia krijgt u nog een heerlijke soep en salade.

In Arnhem staat de bus vanaf 9:15 uur aan de Amster­dam­seweg bij het centraal station (uitgang Sonsbeekzijde) en vertrekt uiterlijk om 9:30 uur. Wees op tijd, minimaal 15, maar liever nog 30 minuten voor vertrek. Houdt u bij het plannen van uw reis naar Arnhem rekening met eventuele vertragingen in het openbaar vervoer of op de weg. Als u extreme vertraging heeft en merkt dat u niet op tijd bij de bus kunt zijn, dan kunt u naar het hotel bellen, wij nemen dan contact op met de chauffeurs. U bent als alles meezit om 20:30 u in Waltensburg. Op de terugreis vertrekken we om 6.00 uur uit Waltensburg en bent u onder normale omstandigheden rond 17:30 uur in Arnhem.

Mocht u van te voren willen overnachten in Arnhem, dan zijn er een aantal hotels in Arnhem waar onze gasten goede ervaringen mee hebben, zoals Van der Valk, hotel Arnhem, hotel Papendal of hotel Postillion. Het hotel het dichtst in de buurt van de opstapplaats is Hotel Haarhuis. Vanuit uw hotel moet wel u op eigen gelegenheid naar de opstapplaats van de bus komen.

Vanwege Corona is het dragen van een mondkapje op sommige delen van de route verplicht. Wij raden aan een mondkapje mee te nemen en ook desinfecterende gel of -doekjes voor onderweg. Volg altijd de aanwijzingen van de chauffeurs op tijdens de reis. Kort voor vertrek ontvangt u van ons een mail met de actuele stand van zaken mbt tot uw busreis.

Een uitstekend alternatief voor de bus is de trein, kijk voor meer info onder het kopje "met de trein"


Busretour Chf. 213,- voor volwassenen en Chf. 65,- voor kinderen (0-15 jaar).

Busreisdata zomer 2021)*

In Mei beginnen we weer vrolijk met onze busverbinding, onze bus zal op de volgende datums rijden:

Van Nederland naar Zwitserland:

Mei:

1 - 9 - 19 - 29

Juni:

8 - 18 -27

Juli:

4 - 11 - 18 - 25

Augustus:

8 - 15 - 22 - 29

September:

5 - 15 -24

Oktober:

5 - 16 - 24

Van Zwitserland naar Nederland:

Mei:

8 - 18 - 28

Juni:

6 - 17 - 26

Juli:

3 - 10 - 17 - 24 - 31

August:

7 - 14 -21 - 28

September:

4 - 14 -23

Oktober:

4 - 14 - 23 - 31

Wij behouden ons het recht voor om de busritten ten alle tijden te wijzigen, of te annuleren. Uiteraard wordt u in dat geval geinformeerd.

-)* Data onder voorbehoud.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen