Onze eigen bus

In het voorjaar en najaar zijn er een aantal reizen dat we een eigen bus inhuren via een Oostenrijkse busmaatschappij. De bus stopt 3 keer bij een wegrestaurant, consumpties zijn voor eigen rekening. In de bus is een toilet aanwezig. De grote touringcar rijdt tot Chur (Zwitserland), waar u overstapt in onze kleinere busjes. Wij brengen u daarmee tot voor de deur van het hotel. Bij aankomst in Clarezia krijgt u nog een heerlijke soep en salade. U bent als alles meezit om 20:30 u in Waltensburg.

In Arnhem staat de bus vanaf 9:15 u aan de Amster­dam­seweg bij het centraal station (uitgang Sonsbeekzijde) en vertrekt uiterlijk om 9:30 u. Wees op tijd, minimaal 15, maar liever nog 30 minuten voor vertrek. Houdt u bij het plannen van u reis naar Arnhem rekening met eventuele vertragingen in het openbaar vervoer of op de weg. Als u extreme vertraging heeft en merkt dat u niet op tijd bij de bus kunt zijn, dan kunt u naar het hotel bellen, wij nemen dan contact op met de chauffeurs. Op de terugreis vertrekken we om 6.00 uur uit Waltensburg en bent u onder normale omstandigheden rond 17:30 uur in Arnhem.

Mocht u van te voren willen overnachten in Arnhem, dan zijn er een aantal hotels in Arnhem waar onze gasten goede ervaringen mee hebben, zoals Van der Valk hotel Arnhem of hotel Papendal of hotel Postillion. Het hotel het dichts in de buurt van de opstapplaats is Hotel Haarhuis. Vanuit uw hotel moet u op eigen gelegenheid naar de opstapplaats van de bus komen.

Vanwege Corona is het dragen van een mondkapje op sommige delen van de route verplicht. Wij raden aan een mondkapje mee te nemen en ook desinfecterende gel of -doekjes voor onderweg. Volg altijd de aanwijzingen van de chauffeurs op tijdens de reis. Kort voor vertrek ontvangt u van ons een mail met de actuele stand van zaken mbt tot uw busreis.

Een uitstekend alternatief voor de bus is de trein, kijk voor meer info onder het kopje "met de trein"


Busretour Chf. 213,- voor volwassenen en Chf. 65,- voor kinderen (0-15 jaar).

Busreisdata winter 2020/2021

Het hotel is dit winterseizoen geopend tussen zaterdag 19 december 2020 en vrijdag 12 maart 2021. In verband met Corona rijden er deze winter geen bussen. Een uitstekend alternatief is de trein. Kijk hier voor meer informatie.

Busreisdata zomer 2021

De data voor de busreizen in de zomer zijn nog niet bekend. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van het nieuwe programma.

Te lang, te kort of niet de juiste vertrek- cq. aankomstdag? U kunt natuurlijk ook twee periodes achter elkaar blijven, of een enkele reis boeken en met de trein heen of terug gaan. Een enkele reis met onze bus kost  voor een volwassene Chf 110,- en voor een kind Chf 55,-.

Wij houden ons het recht voor om busritten ten allen tijden te wijzigen of te annuleren. Uiteraard wordt u in dat geval tijdig geinformeerd.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen