Programma

De winter is er weer! Skiën op Alp Dado of wandelen op de prachtig geprepareerde wandelpaden. En natuurlijk organiseren we daar waar de sneeuw het toelaat sneeuwschoenwandelingen. We zien jullie graag bij de warme chocomelk!


Kerstballen in de kerstboom met Paul & Vera, 20 dec - 30 dec 2023
Samen met Paul en Vera het hotel in kerstsferen brengen, glasdecoraties maken voor in de kerstboom, korte wandelingen in het winterse landschap, genieten van Glühwein en vers bereide maaltijden, zingen onder de kerstboom. Een ontspannen manier om in gezelschap met elkaar kerst te vieren. Voor deze reis gaat de bus heen op 20 december en terug op 30 december.


Kerst in de bergen, met glaskunst Paul & Vera, 23- 30 dec 2023

Samen kerst vieren in de bergen, mooie winterwandelingen, genieten van Glühwein en vers bereide maaltijden, zingen onder de kerstboom. In de avonden gaan Paul en Vera samen met u mooie sieraden of decoraties van glas maken. We maken er een mooie kerst van met elkaar! Voor een ieder die Kerst graag in gezelschap met anderen viert.
In 1999 werd Paul gregrepen door de glas kunst. De intensiteit van wisselend licht op diverse soorten glas spraken hem zo aan dat hij zich daar verder in heeft verdiept. Inmiddels heeft hij een eigen werkplaats waar hij glas in lood ramen, Tiffany en nog veel meer maakt. Velen van jullie kennen Paul & Vera van de kerstweken waar ze samen met de gasten kerstdecoraties van glas maakten.

www.fessl.nl


Happy New Year in de alpen, 31 dec 2023 - 7 jan 2024
Luidt u met ons het nieuwe jaar in? Wij zorgen voor de champagne en de oliebollen.
Het nieuwe jaar inluiden in het winterse landschap van Waltensburg, skiend de berghellingen af of wandelend op de prachtig geprepareerde wandelpaden. Zo het nieuwe jaar inluiden, wie wil dat niet?


Ontspanning in de bergen met yoga van Christel,  8- 16 januari 2024

Onthaasten in de bergen met frisse berglucht, prachtige natuur en yoga. Dit zijn toch wel de ingrediënten voor een heerlijk ontspannende vakantie! Niets moet, alles mag. Overdag wandelen, skiën of met een boekje op het terras genieten van het prachtige uitzicht. In de ochtend of avond bieden we een programma aan van yoga, door Christel van Helvoirt.


Winter wandel- en skiweek met Thaise yogamassage van Marja, 17 - 26 jan 2024

Wandelen door de prachtige besneeuwde alpen, of skiend de bergen af. Het kan allemaal bij Hotel Clarezia. Deze week faciliteren we wandelingen en rijden we ook een skibusje naar de pistes van Brigels-Waltensburg.Iin de avond kunt u kennismaken met de Thaise Yogamassage. Thaise Yogamassage is een combinatie van strekkingen uit de yoga en acupressuur. Ook wel gekscherend `yoga voor de luie mens` genoemd. U leert de basis van deze massagevorm toepassen, met accent op de wandel- en skispieren, zodat u de volgende dag weer soepel de berg op of af gaat.


Sneeuwschoenwandelen voor beginners en filosofie met Coban , 27 jan - 3 feb 2024

Sneeuwschoenwandelen door de prachtige besneeuwde alpen. Deze week introduceert Zippora Tieman jullie in het sneeuwschoenwandelen. We beginnen rustige korte wandelingen om het lopen met sneeuwschoenen onder de knie te krijgen. Voor de skiers rijdt er ook deze week een skibus naar de pistes van het skigebied Brigels-Waltensburg. In de avonden neemt Coban Menkveld u mee in de wereld van filosofie, met als thema 'De klimaatverandering vanuit de filosofie bekeken'.


Winterwonderland wandelweek met Bette Westera en Zippora Tieman,  4 feb - 10 feb 2024

Wie gaat er mee wandelen door Winterwonderland? Zippora Tieman en Bette Westera wandelen met u mee. Zij hebben de winterwandelpaden rond Clarezia al vaker gelopen en weten waar onderweg de chocolade melk het warmste en de notentaart het lekkerste is! `s Avonds na het eten vertellen zij u verhalen en wetenswaardigheden uit de streek.
www.zipporatieman.nl
www.bettewestera.nl


Skiën en wandelen in de winterse alpen met Yoga Nidra van Cuny, 11-17 feb 2024
Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. In de avond kunt u na het heerlijke diner genieten van yogalessen van Cuny Stelpstra. Cuny geeft Deep relax Yoga Nidra. Dit is vorm van yoga waarbij je door een liggende meditatie in een diepe ontspanning komt en heerlijk slaapt. Zo kunt u de volgende dag met uitgeruste spieren weer de bergen in! Goed om te weten: ervaring is niet nodig!


Voorjaarsvakantie, 18- 26 feb 2024 (vol)

 Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. 's Avonds is er na het 4-gangen diner tijd voor spelletjes of lekker rustig een boek lezen.


Winterwandel- en skiweek, 26 feb - 5 maart 2024

Wandelen door de prachtige besneeuwde alpen, of skiend de bergen af. Het kan allemaal bij Hotel Clarezia. Deze week faciliteren we wandelingen en rijden we ook een skibusje naar de pistes van Brigels-Waltensburg. Met natuurlijk een leuk programam voor in de avond. Welke dat is, hoort u zo snel mogelijk!


Comfort winterwandelweek,  6 - 14 maart 2024

Voor de bergliefhebbers die het graag wat rustiger aan doen hebben we deze week rustige en makkelijk begaanbare wandelingen, met begeleiding. Een korte wandeling, culturele uitstapjes of lekker bij de houtkackel met een boek. Zo kunt u toch de winter in de alpen ervaren! Met natuurlijk een leuk programam voor in de avond. Welke dat is, hoort u zo snel mogelijk!


Winterwandelweek met Eline Keus, 15 - 23 maart 2024

In deze week faciliteren we prachtige wandelingen door het bergenlandschap van Waltensburg en Eline loopt met u mee. Mogelijk met sneeuw, mogelijk met krokussen en narcissen. Met natuurlijk een leuk programam voor in de avond. Welke dat is, hoort u zo snel mogelijk!

Prijzen  Vervoer  Reserveren

Terug

22-09-202221 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken