Programma

De winter komt er weer aan! Skiën op Alp Dado of wandelen op de prachtig geprepareerde wandelpaden. En natuurlijk organiseren we daar waar de sneeuw het toelaat sneeuwschoenwandelingen. We zien jullie graag bij de warme chocomelk!

Kerstballen in de kerstboom / comfortweken 17 dec - 31 dec 2022
Samen met Paul en Vera het hotel in kerstsferen brengen, glasdecoraties maken voor in de kerstboom, korte wandelingen in het winterse landschap, genieten van Glühwein en vers bereide maaltijden, zingen onder de kerstboom. Een ontspannen manier om in gezelschap met elkaar kerst te vieren. Voor deze reis gaat de bus heen op 17 december en terug op 31 december.

Kerst in de bergen 24 dec - 31 dec 2022
Samen kerst vieren in de bergen, mooie winterwandelingen, genieten van Glühwein en vers bereide maaltijden, zingen onder de kerstboom. We maken er een mooie kerst van met elkaar! Voor een ieder die Kerst graag in gezelschap met anderen viert.

Goede voornemens 1 jan - 8 jan 2023
In het winterse landschap van Waltensburg, skiend de berghellingen af, wandelen op de prachtig geprepareerde wandelpaden. De Glühwein en het eten staan voor je klaar bij thuiskomst. Zo het nieuwe jaar inluiden, wie wil dat niet?!

Tijd voor jezelf 9 - 20 januari 2023
Onthaasten in de bergen met schone berglucht, prachtige natuur, yoga, massage, meditatie en coaching. Ben jij herstellende van een ziekte, loop je tegen een burn-out aan of heb je de behoefte aan een adempauze in deze drukke tijden? Dan zijn deze twee weken precies iets voor jou. Niets moet, alles mag.  In dit hotel kan je het gezelschap van anderen vinden of juist even de rust van het alleen zijn opzoeken. Overdag kan er gewandeld of geskied worden, of lekker met een boek op de bank. In de ochtend en/of avond bieden we afwisselend yoga, massage en meditatie aan. En heb je behoefte aan een klankbord dan is er een (wandel)coach die graag met jou samen meekijkt naar wat jij nodig hebt.
Deze weken zijn zeer geschikt voor mensen die het wat rustiger aan moeten doen met wandelen (comfort).

Sneeuwschoenwandelweek 21 - 30 jan 2023
Ga je deze week mee sneeuwschoenwandelen door de ongerepte sneeeuw? Met sneeuwschoenen kom je in de winter waar je normaliter niet kan komen! Geniet mee van de sprookjesachtige winterlandschappen in deze sportieve wandelweek met een aantal sneeuwschoenwandelingen. Met natuurlijk een leuk avondprogramma welke nog in ontwikkeling is!

Winter(sneeuwschoen)wandelweek 31 jan - 9 feb 2023
Deze week nemen we je mee op prachtige wandelingen, met voor de liefhebbers ook een sneeuwschoenwandeling. Geniet van de prachtige winterlandschappen om daarna lekker uit te rusten onder het genot van goed eten en een beker warme chocolademelk!

Wandelen &  yoga met Ellen (wandelpool), Eline en Cuny 10 - 18 feb 2023
In deze weken organiseren Ellen Heiting en Eline keus prachtige wandelingen voor de wandelpoolgasten en alle andere gasten. In de avond kunt u genieten van yogalessen van Cuny Stelpstra. Cuny geeft Deep relax yoga Nidra. Deze vorm van yoga zorgt voor een diepe ontspanning. Met deze les kunt u heerlijk slapen en de volgende dag met uitgeruste spieren weer de bergen in!

Voorjaarsvakantie 19 - 25 feb 2023
Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. 's Avonds is er na het 4-gangen diner tijd voor spelletjes of lekker rustig een boek lezen.

Voorjaarsvakantie 26 feb - 4 maart 2023
Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. 's Avonds is er na het 4-gangen diner tijd voor spelletjes of lekker rustig een boek lezen.

Winterwandelweek met Lydia (wandelpool) en Eline Keus 5 - 12 maart 2023
In deze weken organiseren Lydia Klugkist en Eline Keus prachtige wandelingen voor de wandelpoolgasten en alle andere gasten. Met natuurlijk een leuk avondprogramma welke nog in ontwikkeling is!

Prijzen  Vervoer  Reserveren
Terug

22-09-202221 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken