Programma

De winter is er weer! Skiën op Alp Dado of wandelen op de prachtig geprepareerde wandelpaden. En natuurlijk organiseren we daar waar de sneeuw het toelaat sneeuwschoenwandelingen. We zien jullie graag bij de warme chocomelk!

Ontspanning in de bergen, met yoga, meditatie en massage 9 - 20 januari 2023
Onthaasten in de bergen met frisse berglucht, prachtige natuur, yoga, massage en meditatie. Dit zijn toch wel de ingrediënten voor een heerlijk ontspannende vakantie! Niets moet, alles mag. Overdag wandelen, skiën of met een boekje op het terras genieten van het prachtige uitzicht. In de ochtend of avond bieden we een afwisselend programma aan van yoga, meditatie en massage. Deze weken zijn ook zeer geschikt voor mensen die het wat rustiger aan wilen doen. 

Winterwonderland wandelweek met Bette Westera en Zippora Tieman  31 jan - 9 feb 2023
Wie gaat er mee wandelen door Winterwonderland? Zippora Tieman en Bette Westera wandelen met u mee. Zij hebben de winterwandelpaden rond Clarezia al vaker gelopen en weten waar onderweg de chocolade melk het warmste en de notentaart het lekkerste is! `s Avonds na het eten vertellen zij u verhalen en wetenswaardigheden uit de streek.
Boek nu en u krijgt 50% korting op de busreis!
www.zipporatieman.nl
www.bettewestera.nl

Wandelen &  yoga met Ellen (wandelpool), Eline en Yoga Nidra door Cuny 10 - 18 feb 2023
In deze weken organiseren Ellen Heiting en Eline keus prachtige wandelingen voor de wandelpoolgasten en alle andere gasten. In de avond kunt u genieten van yogalessen van Cuny Stelpstra. Cuny geeft Deep relax Yoga Nidra. Dit is vorm van yoga waarbij je door een liggende meditatie in een diepe ontspanning komt en heerlijk slaapt. Zo kunt u de volgende dag met uitgeruste spieren weer de bergen in! Goed om te weten: ervaring is niet nodig!

Voorjaarsvakantie met kinderactiviteiten door René Berden 19 - 25 feb 2023
Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. Na het 4-gangen diner heerlijk een boek lezen, terwijl René de kinderen meeneemt op avontuur.

Voorjaarsvakantie 26 feb - 4 maart 2023 - VOL
Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. 's Avonds is er na het 4-gangen diner tijd voor spelletjes of lekker rustig een boek lezen.

Winterwandelweek en Thaise Yogamassage met Lydia (wandelpool), Eline Keus en Marja Hazenberg 5 - 12 maart 2023
In deze weken organiseren Lydia Klugkist en Eline Keus prachtige wandelingen voor de wandelpoolgasten en alle andere gasten.En in de avond leert u de Thaise Yogamassage. Thaise Yogamassage is een combinatie van strekkingen uit de yoga en acupressuur. Ook wel gekscherend `yoga voor de luie mens` genoemd.  

Prijzen  Vervoer  Reserveren
Terug

22-09-202221 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken