Programma

De winter is er weer! Skiën op Alp Dado of wandelen op de prachtig geprepareerde wandelpaden. En natuurlijk organiseren we daar waar de sneeuw het toelaat sneeuwschoenwandelingen. We zien jullie graag bij de warme chocomelk!


Voorjaarsvakantie, 18- 25 feb 2024 (vol)

 Heerlijk met zijn allen de hele dag buiten, skiën van de prachtige alpen van Waltensburg en Brigels, of wandelen door het sneeuwlandschap. 's Avonds is er na het 4-gangen diner tijd voor spelletjes of lekker rustig een boek lezen.


Winterwandel- en skiweek met Marijke en  Renilde, 26 feb - 5 maart 2024

Wandelen door de prachtige besneeuwde alpen, of skiend de bergen af. Het kan allemaal bij Hotel Clarezia. Deze week faciliteren we wandelingen met begeleiding van Marijke en rijden we ook een skibusje naar de pistes van Brigels-Waltensburg. `s Avonds kunt u gaan zingen onder begeleiding van Renilde Duif.
Renilde: `Ik maakte vroeger thuis al veel muziek. Ik studeerde aan het conservatorium en werd later koordirigent en ging componeren voor koren, blokfluitensembles en meer. Ik ben meerdere keren in Clarezia geweest waar ik heerlijk muziek maakte met de gasten. Afhankelijk van jullie wensen zal ik met jullie één- of meerstemmig zingen in allerlei genres. '  


Comfort winterwandelweek en schilderen met Baukje Exler,  6 - 14 maart 2024

Voor de bergliefhebbers die het graag wat rustiger aan doen hebben we deze week rustige en makkelijk begaanbare wandelingen, met begeleiding. Een korte wandeling, culturele uitstapjes of lekker bij de houtkackel met een boek. Zo kunt u toch de winter in de alpen ervaren! In de avonden neemt Baukje u mee in de prachtige wereld van schilderen met oliepastelkrijt.
Mijn naam is Baukje Exler, ik ben kunstenares en heb me gespecialiseerd in het schilderen met oliepastelkrijt Deze week zal ik jullie deze mooie techniek leren. Laag over laag breng je het krijt aan en poets je het met een lapje en een druppeltje olie uit. Zo vloeien de kleuren mooi in elkaar over en ontstaat er een schilderachtig effect. Vanuit de kleuren en aangebrachte beweging laten we langzamerhand een compositie ontstaan. Dit kan abstract of figuratief zijn. Iedere avond zal ik een nieuwe opdracht verzorgen maar mocht je langer aan een werk willen werken dan is dat ook mogelijk. Wil je gevoed worden door kleur en geinspireerd door deze rustgevende workshops sla deze avonden dan niet over.
www.baukje-exler.com


Winterwandelweek met Eline Keus en workshop 'Foto, Cleo & Ego', 15 - 23 maart 2024

In deze week faciliteren we prachtige wandelingen door het bergenlandschap van Waltensburg en Eline loopt met u mee. Mogelijk met sneeuw, mogelijk met krokussen en narcissen. Clementine van der Bent (1993) woont en werkt als fotograaf en videomaker in Amsterdam. In haar fotografie wil ze het ongewone en vervreemdende van het alledaagse uitlichten. Ze maakt combinaties van foto’s waarin ze laat zien hoe ogenschijnlijke tegenstellingen met elkaar verbonden zijn. Landschappen zijn altijd een belangrijk onderdeel van Clementine haar werk geweest.  Ze fotografeert vergezichten en haalt details uit verschillende landschappen die een ondersteunende functie hebben voor een serie. Hierin gaat ze op zoek naar de verhalende aspecten van het landschap en de emotie die hieraan ten grondslag aan ligt. De workshop is voor beginnende fotografen, waarbij een smartphone met een goede camera volstaat.
Instagram: https://www.instagram.com/clementinevanderbent/

Prijzen  Vervoer  Reserveren

Terug

22-09-202221 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken