Zomer/najaar programma 2022

Zomer

Ook dit jaar hebben we weer een mooi zomerprogramma met voor ieder wat wils! Lees vooral verder over de  "wandelen & thaise yogamassage met Lydia, Eline en Estelle" weken, de kinderactiviteiten met de welbekende Renéweken en nog veel meer.

Enthousiaste begeleiders zorgen voor extra activiteiten voor jong en oud: spannende spellen, speurtochten, kampvuuravonden, barbecues en picknicks. Wie van een wedstrijdje houdt leeft zich uit aan de tafeltennistafel.


Wandelen & thaise yogamassage met Lydia, Eline en Estelle  26 juni - 2 juli en 3 - 9 juli
In deze weken organiseren Lydia Klugkist en Eline Keus met de wandelpool prachtige wandelingen, waar u als gast ook aan deel kunt nemen. In de avond kunt u in de workshops van Estelle leren hoe u bij elkaar met de thaise yogamassage de spieren weer kunt strekken. Thaise yogamassage is een massagevorm die lijkt op yoga,  het wordt ook wel gekscherend "yoga voor luie mensen genoemd".


Wandelweek  10 - 16 juli 
In deze weken kunt u tijdens de wandelingen die we voor u organiseren optimaal genieten van de prachtige omgeving, zwemmen in verkoelende zwemmeertjes en meer.


Tekenen met Mies 17 - 23 juli

Ga je mee deze week op avontuur met Mies? Mies gaat voorlezen, verhalen vertellen, tekenen en tekenworkshops geven voor kinderen van 4-7 jaar, maar ben je wat ouder of zelfs volwassen, dan ben je ook van harte welkom om mee te doen!
In haar dagelijkse leven illustreert en maakt Mies al meer dan 30 jaar prentenboeken voor kinderen. Haar boeken zijn geliefd en al in meer dan 16 talen vertaald. Wil je meer weten, kijk dan even op www.miesvanhout.nl.


Renéweken  24 - 30 juli en 31 juli - 6 aug
In deze periode hebben we weer de sportieve, avontuurlijke en vooral supergezellige Renéweken.


Kinderweken met Ymke en Bente  7 - 13 aug en 14 - 20 aug

Op avontuur met speurtochten, puzzels, leuke spelletjes, tafeltennistoernooien kampvuurtjes met marshmellows en meer, Ymke en Bente organiseren het allemaal in deze weken!


Wandelweek 21 - 27 aug
In deze weken kunt u tijdens de wandelingen die we voor u organiseren optimaal genieten van de prachtige omgeving, zwemmen in verkoelende zwemmeertjes en meer.

Najaar

Wandelweken  28 aug - 3 sept, 4 - 13 sept en 14 - 24 sept
In deze weken kunt u tijdens de wandelingen die we voor u organiseren optimaal genieten van de prachtige omgeving, zwemmen in verkoelende zwemmeertjes en meer.


Geologie met Hans &  Comfort met Jolanda 25 sept - 4 okt,  5 - 14 okt

Hoe zag Zwitserland er uit voor de ijstijd?
Hans de Jong, geoloog, kent de geschiedenis van de Alpen op zijn duimpje en kan u alles vertellen over het ontstaan van het prachtige berglandschap waar u deze weken door heen wandelt!
Voor de senioren en andere bergliefhebbers die het graag wat rustiger aan doen is Jolanda er deze weken voor de rustige en makkelijk begaanbare wandelingen en andere (culturele) activiteiten.


Herfstvakantie

Kinderweek met Cas  16 - 22 okt
Deze week van de herfstvakantie neemt Cas de kinderen van 6-16 jaar oud mee voor speurtochten, spelletjes en meer!

Reserveren Prijzen

Terug

14-04-202221 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen