Zomer in de Zwitserse bergen. In de bergdorpen bloeien de geraniums volop. Beken bruisen, de zon schijnt en helderblauwe bergmeertjes nodigen uit tot verkoelende zwempartijen. Overal om u heen klinkt het rustgevende geluid van koebellen. Goed onderhouden wandelpaden brengen u naar groene alpenweiden, ruige hooggebergten, verleidelijke terrassen en verborgen berghutten. De basis voor een geslaagde zomervakantie in de bergen is gelegd.

Klik op onderstaande plaatjes voor meer informatie over het  betreffende onderwerp.

Zomerprogramma

Voor het voorjaar, de zomer en het najaar hebben we weer een vol  programma waarin we prachtige wandelingen, leuke avondprogramma`s en kinderactiviteiten organiseren. En natuurlijk kunt u weer met de bus van Arnhem naar Waltensburg. Duurzaam en comfortabel.


Voor de programma's hebben we fantastische workshopleiders die u kennis laten maken met hun vakgebied, zoals yoga, verhalen, bloemen en kruiden, geologie en meer. Ook zijn er weken waarin iemand met u meeloopt tijdens de wandelingen. Deze gasten doen dit op vrijwillige basis.  Wij koesteren hen. Dat doen onze gasten ook. Het geeft een gerust gevoel als er iemand meeloopt die onze routines kent en weet wat te doen als er ergens iets niet helemaal goed gaat, want dat gebeurt in de bergen nu eenmaal, soms.  Maar besef wel dat onze vrijwillige wandelbegeleiders geen berggidsen zijn. Zij doen het voor hun, ons en uw plezier, maar zijn niet verantwoordelijk, evenmin als Clarezia dat is. U wandelt altijd voor eigen risico, ook al bent u niet alleen.

Bergwandelen

Familiehotel Clarezia heeft drie eigen wandelbussen. Met deze bussen brengen we onze gasten naar het startpunt van de mooiste wandelingen in de wijde omgeving van Waltensburg, zowel in de zomer als in de winter.

Huttentocht

Ga gezellig mee op huttentocht en breng de nacht door op meer dan 2500 meter boven zeeniveau! Wij organiseren geregeld huttentochten, maar ook op eigen gelegenheid is dit prima te doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen