Met de trein

Dagelijks zijn er meerdere treinverbindingen mogelijk. Kijk bijvoorbeeld bij de NSinternational, Happyrail of de Duitse spoorwegen voor een gunstig treinticket. Mocht u daar niet uitkomen, dan helpen wij u graag. Stuur dan even een mail naar info@clarezia.ch

Welliswaar heeft Waltensburg een station, maar de verbinding tussen het station en het dorp Waltensburg is heel slecht. Het beste kunt u naar station Ilanz reizen en vandaar met de bus naar Waltensburg. Bij station Ilanz staat de Postbus Waltensburg/Andiast (424) te wachten totdat de trein is gearriveerd. Stap aan het eind van Waltensburg uit bij halte Sumvitg en volg de bordjes naar Casa Clarezia. Houdt bij het plannen van uw heen- en/of terugreis rekening met de busverbinding van Ilanz naar Waltenburg en vice versa. Deze vind u op www.postauto.ch van Ilanz Bahnhof naar Waltensburg Sumvitg. De laatste bus gaat om 19.35u en op zondag rijden er met name 's morgens minder bussen. Wij zijn niet altijd in de gelegenheid u van het station op te halen of weg te brengen. Mochten er geen bussen meer rijden, kunt u een taxi nemen. Als u wilt dat wij u komen halen, rekenen we daarvoor taxikosten (CHF 20 van of naar Rueun en CHF 40 van of naar Ilanz, max 8 personen. Meer personen op aanvraag). Uitsluitend mogelijk als het van tevoren is afgesproken.

Wij serveren onze avondmaaltijd om 18.00 uur. Mocht u later dan 18.00 uur aankomen en nog mee willen eten, laat u dat dan even weten. Wij kunnen tot ongeveer 20.00 uur eten voor u bewaren (soep en salade), daarna gaat onze keuken dicht. Bij het vertrek: ons ontbijt is van 8.00 tot 9.30 uur. Mocht u eerder vertrekken en een boterham willen smeren, meldt u dit dan bij het ontbijt de dag voor vertrek.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken