Gastenboek

N.a.v. het welkom thuis bericht ontvangen wij regelmatig hele leuke, lieve en warme reacties terug van onze gasten. Op deze pagina willen wij u deelgenoot maken van een aantal van deze reacties:

Elke keer opnieuw ben ik getroffen door de wijze waarop jullie van Clarezia zo’n bijzondere plek weten te maken. Pretensieloze kwaliteit. Deze keer, met Hans de Jong, wel heel bijzonder. Ik verheug mij, als ik gezond blijf, op een nieuw bezoek in de toekomst. Groet die fijne mensen in de keuken, en in het bijzonder Joop van Leeuwen.
07-2020 Jaap


Ik heb samen met mijn zoon Baudewijn een fantastische tijd gehad , en wil zeker terugkomen ! Alles heel erg naar wens geweest.
03-2020 Sylvia
Het was geweldig!
02-2020 Ben
De reis en verblijf waren prima, zeer prettig en mensvriendelijk.
02-2020 Henny
Het verblijf in Clarezia vonden we heel prettig. We vonden de sfeer fijn. We hebben genoten van de omgeving en de wandelingen. Het eten was goed  en de verassingen zoals kerstavond heel apart. Aan de glaskunst hebben we ook meegedaan. Prachtig. Kamer ook fijn met balkon en badkamer. De matras wisseling werd ook prettig geregeld. Kortom, aan te bevelen.
01-2020 Jaap en Judi
Wij hadden een hele gezellige week in Clarezia. Naast het verhalen brengen hebben we ook nu weer veel verhalen gekregen. En we zijn erg verwend met lekker eten, een mooie kamer, leuke mensen, mooie tochten, en prachtig weer. We zullen zeker weer reclame maken voor jullie mooie hotel.
10-2019 Jan en Gemma
Ik heb een fantastisch fijne week gehad...voor de zoveel, zoveelste keer!! Anders zou ik ook niet zo vaak terug komen. We hebben natuurlijk ontzettend geboft met het weer! Het was een prima tijd bij jullie.
10-2019 Marijke
Ik heb een leuke vakantieweek gehad, het is een fijn hotel, lekker ongedwongen. De uitstapjes waren interessant en goed georganiseerd.
09-2019 Mia
Ik kijk terug op een mooie 10 daagse vakantie bij jullie!
09-2019 Erika
Allereerst wil ik laten weten dat ik weer een heerlijke week heb gehad! Na een niet zo fijne zomer ben ik weer behoorlijk opgekikkerd, ook nu ik weer thuis ben. Het waren erg leuke wandelingen. Joop heeft het ook erg goed gedaan. Ook jullie kok kan erg lekker koken.
09-2019 Gert-Jan
Veel dank voor de 10 heerlijke ontspannen (wandel)dagen in Clarezia. We hebben genoten van de gezellige, sportieve sfeer aan tafel en op het terras met de andere gasten. De barbecue op zaterdag was een leuke verrassing en zeer geslaagd. De busjes die ons naar hoger gelegen gebieden konden brengen waren een uitkomst tijdens de, ook in Zwitserland, extreem warme dagen. Daardoor hebben we toch veel mooie dagtochten kunnen maken. Huub en Bernadette hebben ons daarbij prima begeleid. Jullie concept, creativiteit en inzet spreken ons zeer aan. We bevelen jullie hotel zeker aan bij onze vrienden. En we komen graag terug!  
Hartelijke groet Anne en Jan Willem
08-2019
Beste mensen,

Een week na ons verblijf in het fijne Clarezia en het prachtige Zwitserland stuur ik jullie de beloofde foto’s van jullie ijverig aan het werk. Wil ik iedereen nogmaals bedankten voor de inzet en het durven tekenen met een bijzonder verrassend resultaat. Ik denk er graag aan terug en wie weet tot een volgende keer.
Hartelijke groet,
02-07-2019 Joyce (avondprogramma)


Hotel, kamer, omgeving: fijn!
Jullie inzet en die van het team als geheel (en die van Joop!): enthousiast, fijn!
De maaltijden: sober maar voldoende.
We hopen dat jullie nog vele jaren vele gasten mogen verwelkomen!
25-06-2019 Hans


Dank voor de fijne dagen in Clarezia.
Heerlijk in die berglucht tussen de bloemen te wandelen.
En al die mooie vergezichten.
Zo anders dan in de winter.
Gezellige, sportieve mensen en mooi weer, wat wil je nog meer.
Josine en Walter zijn er echt voor geknipt deze wandelingen op te fleuren.
En ja, heerlijke salades  vooral en avondmaal.
07-06-2019 Herman


Ik was dik tevreden met mijn verblijf in Clarezia. Ik heb werkelijk genoten van mijn verblijf bij jullie: eten, bed, aktiviteiten etc etc waren uitstekend! Ik ben geen groot schrijver; daarom vertel ik iedereen, die vraagt naar mijn vakantie, hoe leuk ik het gehad heb. Ga zo door!
04-06-2019 Joppe


We zijn erg tevreden over ons verblijf in Clarezia.
Vooral ook de goede organisatie van de uitstapjes met de comfortabele busjes.
Mooi dat er een dagelijks (behalve woensdag) aanbod was van wandelingen met afstandskeuze.
Ook de busreis vanaf en terug naar Arnhem is ideaal voor wie niet met eigen auto wil reizen.
We komen graag nog eens terug en zullen jullie hotel met de themaweken zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.
29-05-2019 Engelien & Johan


Hartelijk dank voor een heerlijke vakantie in een klein stukje paradijs op een Zwitserse berg. Wat heb ik en wat hebben de jongens genoten van een ontspannen vakantie. Ik ben aangenaam verrast door de gemoedelijke sfeer die denk ik door jullie concept veroorzaakt wordt en waar ik mij volledig in kan vinden. We hebben alle vier heimwee naar Clarezia. Wij willen heel graag volgend jaar opnieuw komen. Ik ben nu ook reuze benieuwd hoe het er zonder sneeuw bij jullie uitziet. Het lunchpakket wat echt heel leuk en smaakt prima, zo wil ik elke dag wel lunchen en ik ben erg blij met de brooddoos, die krijgt een ereplaatsje. Het was geen afscheid wat ik heb genomen alleen een oprecht tot snel.
04-03-2019 Petra


We hebben het erg naar onze zin gehad, veel dank! Het lokale koor was voor mij een hoogtepunt. Zo prachtig, zo puur, ik had tranen in de ogen. Ook heel leuk om de koorleden te spreken en meer over Waltensburg te horen. Zo pure mensen. Het is fantastisch dat er zo veel geboden wordt, de wandelingen en activiteiten, prachtig. Ook de mensen in de keuken zijn zo zorgzaam en vriendelijk.
14-02-2019 Monika


Wij hebben genoten van onze vakantie en verblijf bij jullie. Onze waardering voor jullie opzet van het hotel en voor jullie enorme inzet en vindingrijkheid. Wij zijn tevreden over het aanbod van jullie wandelingen.
02-10-2018 Ria en Rene


21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen