Huttentocht

Ga gezellig mee op huttentocht en breng de nacht door op meer dan 2500 meter boven zeeniveau! Ook minder ervaren wandelaars en zelfs kinderen (vanaf ca. 7 jaar) kunnen hier prima aan deelnemen.

Wat neemt u mee op huttentocht? Natuurlijk een goede rugzak en verder: lichte wind- en waterdichte kleding (shirt, warm vest of trui, regenjas, lange wandelbroek), stevige hoge bergschoenen, wandelstokken, zonnebrandcrème, petje, zonnebril, energiereep, 2 lunchpakketjes, minstens 1,5L water, eventueel thermosfles voor thee, fototoestel, wandelkaart, telefoon, contant geld, ID en verzekeringskaart, zakmes en een fluitje. Verder: extra veters, extra wandelsokken, extra ondergoed en shirt, toiletspullen, EHBO-setje, oordopjes (!), klein handdoekje, zaklamp en lakenzak (verplicht).

Algemeen: Een overnachting in een Zwitserse berghut kost tussen de 60 en 80 CHF per persoon. Hierbij inbegrepen is avondeten en ontbijt. U kunt in een berghut niet pinnen, neem hiervoor voldoende contant geld mee. Er is wel (koud) water, maar meestal geen douche. Er wordt in (gemixte) slaapzalen geslapen, een zogenaamde Matratzenlager. Er is een kussen en een wollen deken beschikbaar maar u dient zelf een lakenzak mee te nemen (bijvoorbeeld bij Bever of soms ook bij de Xenos verkrijgbaar). Voor een overnachting in een berghut dient u altijd te reserveren! 

In verband met corona gelden in veel hutten aangepaste regels en is de plaats zeer beperkt. Informeer van tevoren bij de hut naar de maatregelen en reserveer tijdig uw slaapplaats.

Terug

30-10-201721 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen