Hotel Clarezia (het grote huis)

Hotel Clarezia (fotoimpressie) is gebouwd in Zwitserse chaletstijl en ligt op bijna 1100 meter hoogte in het dorp Waltensburg. Hier zijn 18 ruime twee- en meerpersoonskamers met eigen badkamer, de meeste met balkon. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/bad en toilet. Een aantal vierpersoonskamers hebben een vide (extra verdieping in de kamer zelf waarop twee bedden staan) met trap en dat maakt ze extra geschikt voor families met kinderen: gescheiden en toch bij elkaar!

Sinds de zomer van 2018 hebben we ook een speciale gehandicapten badkamer, die vanuit het hele hotel toegankelijk is door middel van de lift. In deze badkamer bevindt zich een omkleedruimte, zeer ruime douche met in hoogte vestelbare douchekop, closomat (automatisch toilet), wastafel op aangepaste hoogte en veel ruimte om te manouvreren.

In het hotel bevinden zich verder een ruime woonkamer met piano, beamer, boekenkast en spelletjeskast. Hier is ook de eetzaal, een grote sfeervolle ruimte die grenst aan het zonneterras en o.a. wordt gebruikt voor de maaltijden. Tevens een plek waar u kunt zitten voor een spelletje, een praatje met medegasten of het lezen van een boek. De ruimte kan gedeeld worden waardoor het speciaal voor groepen aantrekkelijk wordt hier hun bijeenkomst te houden.

Buiten: het grote zonneterras voor het huis met ligstoelen en een extra terras naast het huis voor de late zon. Verder staan er veel speelattributen zoals een trampoline, tafeltennistafels en speelrek met glijbaan en schommels. Iets lager op het terras is een vuurplaats waar een kampvuur gemaakt kan worden, hout is aanwezig.

Familiekamer met vide

Familiekamer met vide
Een kamer voor het hele gezin. Door de vide hebben
de kinderen toch een eigen plekje. Deze kamers zijn
gesitueerd op de eerste verdieping en hebben allemaal
een eigen badkamer.  

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen