Schoolvakantie

In de schoolvakantieweken staan de deuren van hotel Clarezia wijd open voor gezinnen met kinderen. In de gezellige familiekamers is ruimte genoeg voor het hele gezin en rond het hotel is van alles te beleven. We hebben een grote trampoline, een klim- en speeltoestel met glijbaan en schommels. Sport, spel, avontuur en vooral veel plezier zijn kenmerkend voor deze weken. Overdag lekker wandelen, zwemmen en spelen. In de avonduren zorgen enthousiaste begeleiders voor extra activiteiten voor jong en oud: spannende spellen, speurtochten, creatieve activiteiten en kampvuuravonden. Bij voldoende belangstelling organiseren we in de zomervakantie elke week een begeleide huttentocht.

Ook in de zomervakantie organiseren we wandelingen waarbij we regelmatig een gezellige picknick op een prachtige plek aan een bergbeek houden. Er wordt natuurlijk ook regelmatig gebarbequed op ons eigen terras.

Bij voldoende belangstelling organiseren we in de zomervakantieperiode elke week een begeleide huttentocht, waaraan jong en oud kunnen deelnemen (jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van eigen ouder(s)). Als u hieraan wilt deelnemen, let dan op dat u de juiste spullen bij u hebt. Mail ons voor meer informatie.

Zwemmen kan ook; in kristalheldere bergmeren, warme ondiepe vennen, het openluchtzwembad in Ilanz (gratis met gastenkaart) met wedstrijdbad, duiktoren en glijbaan of lekker koel pootje baden in de Rijn. De mogelijkheden om verkoeling te zoeken zijn eindeloos. Vergeet je zwemkleren dus niet!

In de zomer krijgt u als gast van Clarezia een gastenkaart, waarmee u gratis gebruik kunt maken van:

- stoeltjeslift bij Brigels en Cuolm Sura
- openlucht zwembad in Ilanz
- minigolf in Brigels
- activiteitenpark en zwembad Rufalipark in Obersaxen

Kijk voor de schoolvakanties in de winter onder activiteiten-winter

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen