Schoolvakantie

In de schoolvakantieweken staan de deuren van hotel Clarezia wijd open voor gezinnen met kinderen. In de gezellige familiekamers is het goed toeven en rond het hotel is van alles te beleven voor het hele gezin. Kinderen kunnen klimmen, schommelen en glijden op de speeltoestellen, springen op de trampoline of zich verstoppen in een boomhut. Wie van een wedstrijdje houdt leeft zich uit aan de tafeltennistafel. Het kampvuur is de uitgelezen plek voor spannende verhalen, mooie liederen, een goed gesprek of gewoon lekker stilletjes in het vuur staren.

Ervaren vrijwilligers zorgen overdag en 's avonds voor extra activiteiten voor jong en oud: spannende spellen, speurtochten en sport.

Ook in de zomervakantie organiseren we wandelingen waarbij we regelmatig een gezellige picknick op een prachtige plek aan een bergbeek houden. Er wordt natuurlijk ook regelmatig gebarbequed op ons eigen terras.

Bij voldoende belangstelling organiseren we in de zomervakantieperiode elke week een begeleide huttentocht, waaraan jong en oud kunnen deelnemen. Als u hieraan wilt deelnemen, let dan op dat u de juiste spullen bij u hebt. Mail ons voor meer informatie.

Zwemmen kan ook; in kristalheldere bergmeren, warme ondiepe vennen, het openluchtzwembad in Ilanz met wedstrijdbad, duiktoren en glijbaan of lekker koel pootje baden in de Rijn. Ook is er een zwemmeer met volop speelmogelijkheden voor de kleintjes in de buurt. De mogelijkheden om verkoeling te zoeken zijn eindeloos. Vergeet je zwemkleren dus niet!

Kijk voor de schoolvakanties in de winter onder activiteiten-winter

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen