Zomer in de Zwitserse bergen. In de bergdorpen bloeien de geraniums volop. Beken bruisen, de zon schijnt en helderblauwe bergmeertjes nodigen uit tot verkoelende zwempartijen. Overal om u heen klinkt het rustgevende geluid van koebellen. Goed onderhouden wandelpaden brengen u naar groene alpenweiden, ruige hooggebergten, verleidelijke terrassen en verborgen berghutten. De basis voor een geslaagde zomervakantie in de bergen is gelegd.

Klik op onderstaande plaatjes voor meer informatie over het  betreffende onderwerp.

Bergwandelen

Familiehotel Clarezia heeft drie eigen wandelbussen. Met deze bussen brengen we onze gasten naar het startpunt van de mooiste wandelingen in de wijde omgeving van Waltensburg, zowel in de zomer als in de winter.

Huttentocht

Ga gezellig mee op huttentocht en breng de nacht door op meer dan 2500 meter boven zeeniveau! Wij organiseren geregeld huttentochten, maar ook op eigen gelegenheid is dit prima te doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Programma

Zaterdag 25 april tot zaterdag 24 oktober

Regelmatig organiseren we informatieve of creatieve workshops. Wij zorgen voor de begeleiding, u hoeft alleen maar aan te schuiven! Af en toe is er een speciale themaweek waarbij we overdag met u mee gaan wandelen. Bijvoorbeeld bij de comfortweek of de bloemenweek. 

In verband met Corona is het mogelijk dat het programma geannuleerd wordt of afwijkt van het programma zoals beschreven.

Mountainbiken

Mountainbiken is zo'n beetje uitgevonden in Zwitserland. Heb je genoeg van de Nederlandse heuvels en ben je toe aan een echte uitdaging? Kom dan onder professionele begeleiding de Zwitserse bergen verkennen met je eigen fiets!

Motorrijden

Zin in prachtige passen midden door de Alpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de buurt van ons hotel zijn diverse prachtige motorritten te maken. Tim kan u hier uitgebreid informatie over geven, hij heeft de passen zelf regelmatig gereden op de motor. Wilt u u motor overdekt parkeren, geen probleem, bij het hotel is een garage.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen