Zomer in de Zwitserse bergen. In de bergdorpen bloeien de geraniums volop. Beken bruisen, de zon schijnt en helderblauwe bergmeertjes nodigen uit tot verkoelende zwempartijen. Overal om u heen klinkt het rustgevende geluid van koebellen. Goed onderhouden wandelpaden brengen u naar groene alpenweiden, ruige hooggebergten, verleidelijke terrassen en verborgen berghutten. De basis voor een geslaagde zomervakantie in de bergen is gelegd.

Klik op onderstaande plaatjes voor meer informatie over het  betreffende onderwerp.

Bergwandelen

Familiehotel Clarezia heeft drie eigen wandelbussen. Met deze bussen brengen we dagelijks onze gasten naar het startpunt van de mooiste wandelingen in de wijde omgeving van Waltensburg, zowel in de zomer als in de winter.

Huttentocht

Ga gezellig mee op huttentocht en breng de nacht door op meer dan 2500 meter boven zeeniveau! Wij organiseren geregeld huttentochten, maar ook op eigen gelegenheid is dit prima te doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Programma

Zaterdag 28 april tot zondag 28 oktober

Regelmatig organiseren we informatieve of creatieve workshops. Wij zorgen voor de begeleiding, u hoeft alleen maar aan te schuiven! Af en toe is er een speciale themaweek waarbij de begeleiding overdag met u mee gaat wandelen. Bijvoorbeeld bij de comfortweek of de bloemenweek. 

Mountainbiken

Mountainbiken is zo'n beetje uitgevonden in Zwitserland. Heb je genoeg van de Nederlandse heuvels en ben je toe aan een echte uitdaging? Kom dan onder professionele begeleiding de Zwitserse bergen verkennen met je eigen fiets!

Raften

Raften op de rijn. Hier, vlakbij de oorsprong van de rivier, is de Rijn nog een echte bergrivier. Misschien nog wel indrukwekkender dan de rivier zelf is het landschap waar je doorheen vaart. Laat je verrassen en betoveren door Zwitserland vanaf het water.

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen