DIEET, ALLERGIE, VEGETARISCH OF JUIST NIET

Deel van ons concept bestaat eruit dat we iedere avond een lekkere maaltijd voor u koken. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische en/of streekgebonden producten van de boeren uit het dorp voor het eten. Een avondmaaltijd bestaat uit een vegetarische soep of een salade(buffet), een warme hoofdmaaltijd en een toetje. Wij hebben ca 2 keer per week hoofdmaaltijd met vlees of gevogelte, de andere dagen is het eten vegetarisch. Wilt u echter helemaal vegetarisch eten, dan kan dat. U kunt dit bij uw reservering aangeven of bij aankomst.

Onze keuken is niet ingesteld op speciale diëten, uitgezonderd een glutenvrij dieet vanwege medische redenen. Omdat we met een klein team zijn en een dagmenu koken, is dat voor ons veel werk. Dit maakt dat we voor een aangepast glutenvrij menu per dag CHF 10,- extra kosten in rekening moeten brengen.

Onze maaltijden zijn gevarieerd en met zorg samengesteld. Wij gaan ervan uit dat iedereen uit het aanbod een volledige maaltijd kan samenstellen. U bent natuurlijk vrij uw eigen producten mee te nemen. Wij hebben een koelkast, waterkoker en magnetron ter beschikking. Het is niet mogelijk gebruik te maken van onze keuken om te koken, en in verband met brandgevaar is een kookplaatje of iets dergelijks ook niet toegestaan. Wij rekenen hiervoor op uw begrip. Bij de supermarkt in Ilanz zijn diverse  lactosevrije producten te koop.
Het ontbijt bieden we in buffetvorm aan, u kunt tijdens het ontbijt een lunchpakket samenstellen.

terug

21 Nederlandse beoordelingen over Hotel Familie-hotel Clarezia

8,5
21 beoordelingen
  • Waardering 8,5
  • Service 8,8
  • Prijs / kwaliteit 8,8
  • Eten 8
  • Kamers 8,3
  • Kindvriendelijk 8,7
  • Ligging t.o.v. pistes 8,5
  • Zwembad -
Klik hier om onze Zoover beoordelingen te bekijken

Zwitserse chaletstijl

Adembenemende omgeving

Vegetarische keuken

Verzorgde wandelingen

Gezellig bij elkaar zijn

Reto-Romaanse omgeving

Eigen parkeerterrein

Sneeuwgarantie in de winter

Gezellige activiteiten

Eigen pendelbus

Verse ontbijtbuffetten

Samen doen